Speglar har en speciell plats i fantasin. Speglar har en speciell plats i magi. Speglar är verktyg, men speglar är också konstverk som kan ge underbar mångfald till alla bostadsutrymmen.

En spegel nära ytterdörren fungerar som en sista minuten-station innan du åker till jobbet, ett datum, en utekväll med dina vänner eller till och med en snabb resa till postkontoret. En spegel som hängs i korridoren handlar mindre om användning och mer om dekoration. En spegel i ett sovrum är det perfekta sättet att se till att byxorna passar rätt eller att kjolen är rätt längd. En spegel i badrummet är ett absolut måste för att vi ska kunna utföra alla våra dagliga hygienrutiner. Att borsta håret och raka ansiktet skulle vara väldigt svårt utan spegel.

Speglar handlar inte bara om nytta; de handlar också om en känsla av stil – lägger till lite sofistikering i vårt hem. En inramad spegel skisserad med delikat eller djärvt eller järn rulle skulle vara ett snyggt tillskott till varje hems accent vägg som skulle vara ett snyggt tillskott till varje hems accent vägg. En förgylld spegel ger känsla till en neutral färgad vägg. En spegel kommer att ge dimension till ett litet utrymme.

Äldre hem tenderar att ha mycket mindre rum. Att hänga en spegel från en framträdande vägg kan ge en illusion av mer utrymme. Om vi ​​dekorerar våra hem som förberedelse för att sälja, kommer vi att upptäcka att det att kombinera speglar med vävda mattor säkert kommer att fånga uppmärksamheten hos alla kräsna hemköpare. Områdets mattor är vackra, mångsidiga, lyxiga och kan ge färg och mönster till ett annars tråkigt rum. Detta är ett viktigt knep vi kan använda när vi försöker sälja ett hem.

Om vi ​​har en vägg eller ett utrymme som är konstigt proportionerat, så finns det vanligtvis inte mycket vi kan lägga i dessa utrymmen för att skapa en sofistikerad eller modern känsla som inte också gör att utrymmet ser rörigt ut. Små utrymmen, stora utrymmen, åttkantiga utrymmen – det spelar ingen roll vilken storlek eller form utrymmet, det finns en spegel där ute som passar det. Visst, du kan hänga en bild där, men bilder har ett sätt att bli gammal hatt när vi måste titta på dem varje dag. Speglar ger alltid en annan bild varje gång.

Speglar kan vara enkla eller utsmyckade, billiga eller dekadenta, små eller stora, fyrkantiga eller cirkulära. Det finns vanlig heminredning stycken som kan matcha spegelns mångfald. Om vi ​​vill skapa ett utrymme som är användbart och vackert; måla väggarna i en färg, passa vår smak, häng en spegel, placera försiktigt några mattor (vävda eller flätade) över vår vanliga matta och möblera efter vår känsla för stil. Det låter enkelt, eller hur?

Lämna ett svar